Bizarre Dating Show tijdens Bazar Bizar Festival

Het Bazar Bizar Festival had ons gevraagd om een interactief kunstproject te verzorgen tijdens hun 2-daags festival op Rotterdam-Zuid.

Wij bedachten een interactieve datingshow vol met zelfgemaakte pakken, dit alles vond plaats in een decor van neon geschildererde borden. Zoals je van Studio MAKY gewend bent, werd het uiteraard weer een kleurrijk en humoristisch project.

Samen met een host werden er 3 dating shows gegeven van ieder 30 minuten, waarbij er een aantal grappige/rare/humoristische spellen gespeeld werden, met een ware speeddating op het eind en een tosti diner als hoofdprijs.

Aan het eind van de shows konden de bezoekers met de zelfgemaakte pakken op de foto.

Datingshow5

Datingshow1  Datingshow3

Datingshow7

Datingshow6

Datingshow4

Datingshow2

 

← Back